Note that every person has that chef inside a thirdly unique to our diet and our 


ownstylesof food, taking into account to a certain extent in as we can prepare it can beexquisite mangares the same EdenHere is a top ten 10 best way of eating a salad in a healthy way




10-Salad with avocado

You will need to:
2 cups fresh Arugula
1/2 chopped avocado
3 slices of fresh mozzarella cheese
fresh basil leaves
1 ccucharada of olive oil
1 1/2 teaspoons balsamic vinegar
a pinch of sugar or 1 tablespoon of honey
salt and pepper

Preparation:
Mix the mozzarella cheese, Arugula and avocado in a bowl. Espolvorea with 
basil leaves. In a small bowl mix the olive oil with the balsamic vinegar, 
add sugar or honey,salt and pepper. Add dressing.


9-Salad of radish and eggs

You will need:
400 g radish
1 cucumber
1 bunch of dill
1 egg
100 g sour cream
black pepper
Salt

Preparation:
Cooking the egg until it is hard, let it cooland cut into bits.
 Cut the horseradish, dilland cucumber to then mix with the egg.
 Add salt and pepper to cream sour, then vertiras in the salad, 
mix everything.


8-Arugula Salad with smoked fish

You will need to:
300 g sliced smoked fillets of mackerel (mackerel)
a large rocket bunch
1 cucumbersliced
1 chopped red onion rings
1 tablespoon olive oil
1cucharadita de.vinagre of Apple Cider
1 teaspoon of mustard seeds
Salt

Preparation:
Mix olive oil, Apple Cider vinegar and mustard. 
Stir the arugula leaves, onion, and cucumber. 
Put the salad on a plate and placed on pieces of mackerel (not very big or very small)


7-Greek Salad with macaroni

You will need:
2 1/2 cups of macaroni
2/3 cup chopped red onion
15 cherry tomatoes
1 cup cucumberdiced
3/4 cup chopped black olives
3/4 cup chopped green pepper

The equivalent of a cup of Feta cheese
For the sauce:
Wine vinegar Red 1/3 cup
2 teaspoons fresh lemon juice
1 1/2 teaspoons minced garlic
1 tablespoon sugar
2 tsp dried oregano
1/2 cup of olive oil

Preparation:
Prepare macaroni as you usually do, and let standIn a small bowl mix all the ingredients   except for the olive oil sauceBeat them and pour a little oilSeason with salt and pepper
Add the red onion, tomatoes, cucumbers, olives, green peppers, cheese feta cheeseto the pasta.
Season the room for the pasta,   stir and then close the container with a plastic or film for food,   and then place it in the refrigerator for at least three hours (but is betterif you leave it overnight). Serve the salad at room temperature or cold.


6-Salad of tuna with coconut milk

You will need:
500 g of tuna in cubes
8 juice limes or lemons
1/2 teaspoon salt
1 tomato
1 green pepperdiced
1 cucumberpeeled and sliced
1 carrotpeeled and grated
1 red oniondiced
1 cup coconut milk
2 cloves of garlic
1 pinch of ginger
salt and pepper

Preparation:
Place cubes of tuna in a not very large bowl and add the juice of the lemons, espolvorea    salt and mix well. Cover the bowl and place it in the refrigerator for 10 to 12 minutes.    During that time, in another bowl, mix tomatoes, pepper, cucumber, carrot, onion,   garlic and ginger. Add the fish to the salad and there also pour half of the lemon juice.   Add milk for as and mix very well.


5-Purple salad

You will need:
1 cup pumpkin seeds
1 red cabbage (about 1 kg)
1 cup dry black fig
500 carrots
1 cup of chopped parsley and Mint

For the sauce:
3 tablespoons. olive oil
3 tablespoons of grated lemon peel
1 tablespoon honey or maple syrup
1 clove crushed garlic
1 teaspoon of ground cinnamon
2 teaspoons ground cumin
1 1/2 teaspoons of sea salt (to taste)

Preparation:
Mix all the sauce ingredients and set them asideCut cabbage into small pieces anddrop   them in a large bowlShort carrots, figs, mint and parsley, and add them to the col.
A little heat a frying pan and fry a little pumpkin seeds. Recipient with beans add salsa and the seeds   and mix everything well.


4-Quinoa salad

You will need:
1 cup of quinoa (quinoa)
2 cups of water
1/4 teaspoon salt
1 cup of chopped red cabbage
1 cup peeled and boiled green soybeans
1 red pepperchopped
1/2 cup grated carrot
1 cup chopped cucumber

For the sauce:
1/4 soy sauce Cup
1 tablespoon of sesame oil
1 tablespoon rice wine vinegar
2 tablespoons minced green onion
1/4 cup chopped cilantro
1 tablespoon of sesame seeds
1/4 teaspoon grated ginger
1/8 teaspoon red pepper
salt and black pepper to taste

Preparation:
Pour water in a pan I espolvoré quinoa there, add salt,  and heat until ebulla, let it ebullir for five minutes, then reduce heat and cook   until the water evaporatesPlace the quinoa in a bowl and add the cabbage,   soy Granites, red bell pepper, carrots and cucumbers
In a small bowl mix the sauce of soy, sesame oil, vinegar rice wine, chives cilantro,    Sesame ginger, red pepper, black pepper and salt. Spritz with salad dressing and mix.


3-Pumpkin salad



You will need:
3 cups finely chopped cabbage
1 cup of pumpkin slices and fried squash
1/4 cup blue cheese
1/4 cup pomegranate seeds

For the sauce:
2 tablespoons of olive oil
1 1/2 tablespoons apple cider vinegar
2h. l. red wine vinegar
1 h. L. Dijon mustard
1h. l. honey

Preparation:
Pour all the ingredients for the sauce in a container, cover the container and agita to     mix everything. Then also mix the pumpkin, cabbage, and cheese. At the top it garnished with pomegranate seeds.
All the ingredients for the sauce to pour into a jar, cover and shake to mix.
Cabbage, pumpkin and Dorblu mixture, pour the sauce. At the topgarnish with    pomegranate seeds.


2-Salad with watermelon, chicken and balsamic vinegar

You will need:
1 cup balsamic vinegar
450 g of skinless chicken breast
3 teaspoon universal de.condimento
1 tablespoon olive oil
4 cups of leaves to taste (parsley, lettuce, Basil. etc)
2 cups diced watermelon
1/2 cup blue cheese
1/4 cup slivered almonds

Preparation:
Pour the balsamic vinegar into a small saucepan and allow it to warm up well.   Reduces fire and hold for 15-20 minutes until the amount of vinegar   is reduced significantly and become more rank.
Calientea a skillet.   Coat the chicken with the seasoning on both sides, sprinkle witholive oil.   H FRY until the meat turns pink on the inside and Golden on the outside.
Mix the chicken, watermelon, blue cheese and almonds. Espolvorea with balsamic    vinegar.

1-tomato  mozzarella, Chickpea and pesto salad

You will need:
400 g of chickpeas
1/4 cup pesto
1 cup cherry tomatoes
1/4 cup shredded mozzarella cheese
2 tablespoons minced fresh basil
salt and pepper

Preparation:
In a bowl, mix the chickpeas, pesto, tomatoes and mozzarella cheese. Stir gently.   Season with salt and black pepper to tasteGarnish with fresh basil.



0 comentarios:

Publicar un comentario

Vistas a la página totales

Con tecnología de Blogger.

Popular Posts